چگونه دسترسی سرچ کنسول سایت خود را به دیگران بدهیم؟


نویسنده:
شنبه 23 بهمن 1400
دسترسی سرچ کنسول

شما می‌توانید نقش‌های مختلفی را در گوگل سرچ کنسول داشته باشید. برای دادن دسترسی گوگل سرچ کنسول به دیگران باید مراحل مختلفی را دنبال کنید. در این مقاله سعی داریم به طور کلی به نحوه طی کردن این مراحل بپردازیم اما قبل از آن بهتر است به سطح دسترسی در این ابزار قدرتمند بپردازیم. پس با ما همراه باشید.

مجوزهای دسترسی سرچ کنسول گوگل

به هر کاربر در Search Console یک مجوز اختصاص داده شده است. انتخاب هر کدام از این مجوزها وابسته به خود کاربر است. در ادامه به هر کدام از این مجوزها خواهیم پرداخت پس با ما همراه باشید.

Owner:

مالکان می توانند کاربران دیگر را اضافه و حذف کنند، تنظیمات را پیکربندی کنند، همه داده‌ها را مشاهده کنند و از همه ابزارها استفاده کنند. در گوگل سرچ کنسول دو نوع Owner وجود دارد که در ادامه به آن خواهیم پرداخت.

  • Verified owner: شخصی که مالکیت ملک را با استفاده از یک رمز برای اثبات مالکیت تأیید کرده است. برای افزودن یا حذف یک مالک تایید شده، باید یک نشانه در سایت اضافه یا حذف کنید.
  • Delegated owner: شخصی با استفاده از کنسول جستجو، بدون ارائه نشانه تأیید (مانند یک فایل یا برچسب HTML) وضعیت مالکیت را توسط مالک تأیید شده اعطا کرد. برای افزودن یا حذف یک مالک تفویض شده، یک مالک تأیید شده باید به سادگی مالک را از طریق ایمیل در کنسول جستجو اضافه یا حذف کند.

Full user:

دارای حق مشاهده تمام داده‌ها است و می‌تواند برخی اقدامات را انجام دهد. این دسترسی سرچ کنسول، به برخی از ویژگی‌ها مانند Change of Address دسترسی ندارد و تنها می‌تواند آن را ببیند.

Restricted user:

دارای حقوق مشاهده ساده در اکثر داده‌ها است. این سطح دسترسی به بسیاری از ویژگی‌های مختلف دسترسی ندارد و در موارد خاص از آن استفاده می‌شود.

Associate:

افراد یا حساب‌هایی هستند که می‌توانند اقدامات خاصی را از طرف سایت شما انجام دهند یا به داده‌های خاصی دسترسی داشته باشند. برخلاف صاحبان(Full user) و کاربران سایت(Restricted user)، Associateها نمی‌توانند مستقیماً حساب یا داده‌های کنسول جستجوی شما را باز یا مشاهده کنند، اما مجاز به انجام کارهای دیگر هستند.

پیشنهادی: آموزش رایگان گوگل سرچ کنسول

چگونه به یک کاربر دسترسی سرچ کنسول را بدهیم؟

برای افزایش دسترسی سرچ کنسول کاربران می‌توانید مراحل زیر را طی کنید.

1.در ابتدا باید به ابزار گوگل سرچ کنسول خودتان وارد شوید. اگر از قبل حساب کاربری در این وبسایت ندارید باید در آن ثبت‌نام کنید.

2.ویژگی correct property را در منوی کشویی search property انتخاب کنید.

دسترسی سرچ کنسول

3.در مرحله بعد، تنظیمات ویژگی وب خود را انتخاب کنید.

دسترسی سرچ کنسول

4.در قسمت تنظیمات(setting)، users and permissions را انتخاب کنید.

دسترسی سرچ کنسول

5.در تنظیمات Users and Permissions Add User را انتخاب کنید.

دسترسی سرچ کنسول

6.در نهایت، در صفحه Add User، آدرس ایمیل کاربر با مجوز دسترسی FULL را اضافه کنید.

دسترسی سرچ کنسول

پیشنهادی: روش‌های پیدا کردن جایگاه سایت در نتایج گوگل

ابزار سرچ کنسول گوگل چه امکانات دیگری دارد؟

کنسول جستجوی گوگل یک سرویس رایگان ارائه شده توسط گوگل است که به شما کمک می کند حضور سایت خود را در نتایج جستجوی گوگل نظارت، نگهداری و عیب یابی کنید. برای اینکه در نتایج جستجوی گوگل قرار بگیرید، نیازی به ثبت نام در کنسول جستجو ندارید، اما کنسول جستجو به شما کمک می‌کند تا ببینید گوگل چگونه سایت شما را می‌بیند.

ابزار سرچ کنسول گوگل از جمله ابزارهای قدرتمند برای آنالیز وبسایت و همچنین انجام عملیات سئو است. برای کار کردن با این ابزار می‌توانید از دوره‌های آموزشی مختلف موجود در اینترنت استفاده کنید. از آنجایی که اکثر این دوره‌های آموزشی از کیفیت لازم برخوردار نیستند ما در تیم ادمین سایت یک دوره آموزشی حرفه‌ای را در این حوزه ایجاد کرده‌ایم که می‌توانید از آن برای یادگیری این ابزار قدرتمند استفاده کنید. برای دسترسی به این آموزش به لینک زیر مراجعه کنید.

سخن آخر:

در این مقاله سعی شد به طور کامل به نحوه دادن دسترسی سرچ کنسول به کاربران پرداخته شود. به طور کلی در این ابزار 4 سطح دسترسی برای کاربران وجود دارد. افزایش سطح دسترسی سرچ کنسول کاربران باید کاملا بر اساس نیازهای شما باشد. شما می‌توانید برای افزایش دانش خودتان در حوزه کار با ابزار گوگل سرچ کنسول به دوره آموزشی گوگل سرچ کنسول مراجعه کنید. اگر از مطالعه این مقاله لذت بردید حتما در بخش نظرات ما را از انتقادات و پیشنهادات خودتان با خبر کنید.

مطالب زیر را حتما بخوانید

انجام سئو برای جستجوهای صوتی چگونه امکان‌پذیر است؟

انجام سئو برای جستجوهای صوتی از جمله مواردی است که باید در استراتژی سئو خودتان قرار دهید. در گذشته شاید...

الکسا چیست؟ چقدر می‌توان به این رتبه‌بندی اعتماد کرد؟!

الکسا یک رتبه‌بندی است که توسط شرکت آمازون پشتیبانی می‌شود. اما سوال اینجاست که این رتبه‌بندی چقدر دقیق و صحیح...

توضیحات متا چیست؟ آموزش نحوه نوشتن استاندارد توضیحات متا

اهمیت نوشتن توضیحات متا و نوشتن آن از مهم‌ترین بخش‌های سئو سایت می‌باشد که در نتایج گوگل تاثیر زیادی دارد.

جستجو ارگانیک چیست؟ هر آنچه باید در رابطه با جستجو ارگانیک بدانید

جستجو ارگانیک چیست؟ به چه ترافیکی ترافیک ارگانیگ می‌گویند؟ ارگانیک سرچ چیست؟ جستجوی ارگانیک به نتایج جستجوی بدون پرداخت از...

دیدگاهتان را بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید