نمایش پربازدیدترین مطالب وردپرس با افزونه WordPress Popular Posts


نویسنده:
شنبه 30 فروردین 1399
نمایش پربازدیدترین پست‌ها در ودپرس

نمایش پربازدیدترین مطالب در وردپرس موضوعی است که بیشتر وب‌مسترها حتی برای یکبار هم که شده به آن فکر کرده‌اند. اگر قالب وب‌سایت شما وبلاگی، خبری یا آموزشی باشد جالب است محبوب‌ترین مطالب را به کاربران نمایش دهید.

در این مقاله قصد داریم افزونه WordPress Popular Posts را معرفی کنیم و تنظیمات آن را بررسی کنیم. به کمک این افزونه می‌توانید به کمک یک شورت کد یا قطعه کد php‌ پربازدیدترین مطالب وب‌سایت خود را در بازه‌ی زمانی دلخواه (روزانه، هفتگی، ماهانه و…) نمایش دهید.

معرفی افزونه WordPress Popular Posts

این افزونه یک پلاگین محبوب در وردپرس است که انعطاف بالایی در نمایش پست‌های محبوب دارد. تنظیمات ساده‌ی این افزونه کار کردن با آن را راحت‌تر می‌کند. مهمترین قابلیت‌های این افزونه:

  • نمایش پست‌های محبوب در بازه‌ی زمانی دلخواه
  • نمایش پست‌ها به کمک ابزارک، کد یا شورت‌کد
  • رده‌بندی پست‌های محبوب بر اساس نظرات، بازدیدها و…
  • انعطاف در نحوه نمایش پست‌ها
  • و…

خب اگر برای استفاده از این پلاگین مشتاق شده‌اید مراحل زیر را دنبال کنید.

تنظیمات افزونه WordPress Popular Posts برای نمایش محبوب‌ترین پست‌ها

نصب افزونه

به مخزن وردپرس رفته و اسم افزونه را جستجو کنید یا به وب‌سایت وردپرس مراجعه کنید و افزونه را دانلود کنید. سپس آن را مانند تمام پلاگین‌های دیگر نصب و فعال نمایید.

آموزش نصب افزونه در وردپرس


تنظیمات افزونه WordPress Popular Posts

بعد از نصب در بخش تنظیمات وردپرس یک زیر منو به نام افزونه ایجاد می‌شود. وارد این بخش شوید تا تنظیمات افزونه را انجام دهید.

نصب افزونه wordpress popular pots

در بالای صفحه چند تب وجود دارد که اولین مورد آن stats است. در ادامه درباره هر تب توضیح می‌دهیم.

i. تب Stats

تب‌های تنظیمات نصب افزونه wordpress popular pots

در این بخش می‌توانید پربازدیدترین مطالب وب‌سایت را برای امروز، ۲۴ ساعت گذشته، ۷روز اخیر و یک ماه گذشته یا در بازه‌ی دلخواه مشاهده کنید.
در انتهای همین صفحه هم محبوب ترین پست‌ها بر اساس تعداد نظر، تعداد بازدید و… قابل مشاهده هستند.

ii. تب Tools

در این بخش تنظیمات افزونه قابل انجام است که در ادامه در هر مورد را بررسی می‌کنیم.

زیربخش Thumbnails
زیربخش Thumbnails در افزونه افزونه WordPress Popular Posts

در نمایش پست‌های محبوب ممکن است بخواهید تصویر شاخص هر پست هم نمایش داده شود. در اینجا می‌توانید تنظیمات مربوط به این تصاویر را انجام دهید. در بخش Default thumbnail تصویری را بارگذاری کنید که می‌خواهید برای پست‌های بدون تصویر نمایش داده شود.

در بخش Pick image from تعیین کنید که تصاویر پست‌های محبوب از کجا گرفته شود. از تصاویر شاخص باشند، اولین تصویر هر پست یا … بهتر است این گزینه روی Featured image باقی بماند.

و در آخر در بخش Lazy load تعیین کنید تصاویر بارگذاری باتاخیر یا lazy داشته باشند یا خیر. بهتر است این مورد فعال باشد. بعد از تنظیم کردن هر بخش روی گزینه‌ی apply کلیک کنید.

زیر بخش Data
تنظیمات داده‌ها در افزونه نمایش پربازدیدترین مطالب

Log views from: بازدیدها را برای چه نوع کاربرانی محاسبه کند؟ همه، کاربران لاگین کرده یا فقط بازدیدکنندگان. این گزینه باید روی everyone باشد.

Log limit: محدودیت گذاری در مدت زمان حفظ داده ها است. می توانید بگویید داده‌ها بعد از بازه‌ی زمانی مشخص پاک شوند.

Ajaxify widget: این گزینه از کاربردی‌ترین گزینه‌های ممکن است. این مورد را فعال کنید تا افزونه‌های کش وب‌سایت، آمارها را کش نکنند و آمارها به درستی نمایش داده شوند.

Data Caching: در اینجا می توانید برای این افزونه کش را فعال کنید. پیشنهاد می‌کنم این مورد را فعال نمایید و زمان آن را روی ۵ دقیقه قرار دهید.

Data Sampling: اگر این گزینه فعال نباشد با هر بازدید یک بار اطلاعات دیتابیس وب‌سایت تغییر می‌کند. بنابراین در وب‌سایت‌های پربازدید ممکن است دیتابیس مشغول شود. با فعال سازی این گزینه الگوریتم خاصی در این افزونه فعال می‌شود که به کمک نمونه‌گیری‌های قبلی آماری رندم نمایش می‌دهد و هر لحظه داده ها را بروز رسانی نمی‌کند.

زیر بخش  Miscellaneous
تنظیمات در افزونه نمایش پربازدیدترین مطالب

Open links in: با کلیک روی لینک پست‌های محبوب، آنها در صفحه کنونی باز شوند یا یک تب جدید.

Use plugin’s stylesheet: از استایل هایی که این پلاگین به پست‌ها داده استفاده می‌کنید با خودتان به آنها استایل می‌دهید. بهتر است اگر نمی‌خواهید آنها را استایل دهی کنید این گزینه را enabled باقی بگذارید.

در انتهای صفحه دو دکمه برای پاکسازی کش افزونه و پاکسازی کل داده ها وجود دارد.

iii. تب Parameters

در این تب جدولی برای استفاده از کدها قرار داده شده است. می‌توانید از شورت‌کدهای تعیین شده یا کدهای مشخص شده برای نمایش هر پست استفاده کنید. بهتر است این بخش را خوب بررسی کنید در این صفحه برای تغییر عنوان پست‌ها، بازه‌ی زمانی، نحوه‌ی نمایش پست‌ها و … تنظمیاتی قرار داده شده است.

نحوه نمایش پربازدیدترین مطالب با افزونه WordPress Popular Posts

حالا که تنظیمات این افزونه را انجام دادید به سراغ استفاده از آن برویم. برای نمایش پست‌های پر بازدید ۳ راه دارید. یکی از آنها را انتخاب کرده و طبق توضیحات عمل کنید:

روش اول- شورت کد افزونه را به صورت دلخواه تنظیم کنید. سپس در برگه‌ی دلخواه یک بلوک شورت کد اضافه کنید و این کد را آنجا قرار دهید.

برای مثال شورت کد بالا پست‌های محبوب در ۷ روز گذشته نمایش می‌دهد. شما می‌توانید این بازه را به last30days برای یک ماه و last24hours برای یک شبانه روز تغییر دهید. من سایز تصاویر پست‌ها را ۳۰ در ۳۰ پیکسل تنظیم کردم و در header عنوان دلخواه خود را نوشتم. شما می‌توانید هر بخش را تغییر دهید یا به کمک پارامترهای تب parameters تنظیمات جدیدی اضافه کنید.

روش دوم– به بخش نمایش -> ابزارک‌ها بروید و ابزارک این پلاگین را در ساید بار مدنظر خود قرار دهید. در این ابزارک می‌توانید تعیین کنید هر پست به چه صورتی نمایش داده شود.

نمایش پربازدیدترین مطالب به کمک ویجت
تنظیمات ابزارک


روش سوم– این روش مخصوص توسعه دهندگان است. اگر به دنبال کد php برای نمایش این نوع پست‌ها هستید می توانید از کدهای ارائه شده در تب parameters استفاده کنید.

من برای نمونه در کد بالا بازه‌ی زمانی را ۳۰ روز، طول عنوان هر نوشته را ۱۲ کلمه، سایز تصاویر را ۱۰۰ در ۱۰۰ پیکسل تنظیم کردم. همچنین برای نمایش هر پست یک html دلخواه درنظر گرفتم.



همراهان عزیز ادمین سایت، امیدوارم نمایش پربازدیدترین مطالب را به کمک این افزونه به راحتی انجام داده باشید. به کمک برچسب زیر می‌توانید تنظیمات سایرافزونه‌های معروف وردپرس را هم مشاهده کنید.

مطالب زیر را حتما بخوانید

نحوه طراحی و ساخت صفحه فرود استاندارد با افزونه وردپرس

یکی از انواع صفحاتی که در وب‌سایت‌ها به چشم می‌خورد، landing page است. کهدر این مقاله نحوه طراحی صفحه فرود...

ساخت پروفایل کاربری در وردپرس با افزونه Ultimate Member

ساخت پروفایل کاربری در ودرپرس با افزونه ultimate member امکان پذیر است. در این آموزش نحوه ساخت پروفایل، فرم ورود...

بهترین افزونه واترمارک وردپرس چیست؟

در این مقاله به معرفی چند افزونه واترمارک وردپرس خواهیم پرداخت. اگر تاکنون بر روی سئو وب‌سایت خودتان کار کرده...

نحوه ساخت فرم شرطی در گرویتی فرم به چه صورت است؟

ساخت فرم شرطی در گرویتی فرم کار ساده‌ای است و در عرض چند دقیقه می‌توان آن را ایجاد کرد. فرم‌های...

دیدگاهتان را بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید