آموزش نصب افزونه در وردپرس


نویسنده:
چهارشنبه 4 دی 1398
نصب افزونه در وردپرس

در این درس از مجموعه آموزش قدم به قدم وردپرس به نصب افزونه در وردپرس می‌پردازیم.

سوالی که خیلی از تازه‌کارها می‌پرسند: اصلا افزونه چی هست؟ به زبان خیلی ساده می‌توان گفت، افزونه یا همان پلاگین وظیفه اضافه کردن یک امکان جدید در یک سیستم نرم‌افزاری یا سخت‌افزاری را دارد.

افزونه یا پلاگین چیست؟

برای مثال شما می‌خواهید یک فرم تماس با ما در یکی از صفحات وبسایت وردپرسی خودتان ایجاد کنید، آیا می‌توانید با امکاناتی که وردپرس در اختیار شما قرار می‌دهد اینکار را انجام دهید؟ مسلماً خیر. اما می‌توانید با نصب افزونه فرم تماس ۷ به‌راحتی اینکار را انجام دهید!

و اما سوالی دیگر؛ می‌توانید با یک وبسایت وردپرسی خام، یک فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنید؟! خیر. اما با نصب افزونه فروشگاه‌ساز ووکامرس می‌توانید یک فروشگاه تمام عیار داشته باشید!

پس متوجه شدیم که افزونه چیست و چقدر می‌تواند برای ما مفید باشد. حال خبری که می‌تواند بیشتر حال شما را خوب کند این است که وردپرس تقریبا برای هرکاری که به ذهنتان برسد، یک افزونه دارد که قبلا توسط شخص یا گروه دیگری ساخته شده است!

نصب افزونه در وردپرس

برای نصب یک افزونه جدید در وردپرس ابتدا باید از منو به قسمت “افزونه » افزودن” بروید.

منو افزونه‌ها در وردپرس

برای نصب پلاگین در وردپرس، دو راه پیش‌رو دارید، راه اول این است که با جستجوی نام پلاگین موردنظرتان در این صفحه، آنرا پیدا کرده و روی دکمه “هم اکنون نصب کن” کلیک کنید.

اما گاهی اوقات اتفاق می‌افتد که آن افزونه موردنظر شما در مخزن وردپرس ثبت نشده، برای مثال وقتی که شما یک افزونه اختصاصی برای خود طراحی کرده‌اید، در اینصورت نمی‌توانید از این روش استفاده کنید.

نصب افزونه در وردپرس

در روش دوم نصب افزونه، ابتدا باید فایل zip افزونه موردنظر را دانلود کنید و در کامپیوتر خود داشته باشید. سپس روی دکمه “بارگذاری افزونه” که در بالای این صفحه وجود دارد کلیک کرده و از طریق فرم آپلود فایلی که باز می‌شود، فایل افزونه را انتخاب و آپلود کنید.

آپلود افزونه

مدیریت افزونه‌ها در وردپرس

برای مدیریت افزونه‌ها در وردپرس ابتدا از منو وردپرس به قسمت “افزونه‌ها » افزونه‌های نصب‌شده” بروید. در این صفحه جدولی را مشاهده می‌کنید که لیست‌ افزونه‌های نصب شده را نشان می‌دهد.

مدیریت افزونه‌ها در وردپرس

از قسمت 1 که در تصویر فوق مشخص شده، می‌توانید بر اساس وضعیت افزونه‌ها (فعال/غیرفعال) آنها را فیلتر کنید و برای مثال فقط افزونه‌ها فعال را مشاهده کنید.

در این جدول افزونه‌های فعال با نوار آبی رنگی که در سمت راست آنها ظاهر می‌شود، مشخص شده‌اند.

در بخش 2 تصویر فوق می‌بینید که برای افزونه‌های غیرفعال دو گزینه وجود دارد که می‌توانید با استفاده از آنها یک افزونه را فعال یا آنرا پاک کنید.

نکته امنیتی: اگر به افزونه‌های غیرفعالی که در وردپرس‌تان نصب کرده‌اید احتیاجی ندارید. حتما آن‌ها را پاک کنید.

برای آشنایی با افزونه‌های پرکاربرد وردپرس و آموزش کار با آنها، می‌توانید هشتگ #افزونه_وردپرس را در ادمین سایت دنبال کنید.

اگر سوالی در رابطه با این درس دارید، حتما از قسمت نظرات همین صفحه با ما درمیان بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

4 پاسخ به “آموزش نصب افزونه در وردپرس”

  1. رضا گفت:

    سلام
    افزونه فوق از فارسی پشتیبانی نمیکنه. جملات فارسی رو به صورت علامت سوال ؟؟؟؟؟؟؟ نشون میده.

  2. رضا گفت:

    سلام. ممنونم از مقاله ای که درباره نصب افزونه گذاشتید. من یک افزونه میخوام که کاربر بتونه در پایان مقاله، نسخه pdf همون مقاله رو دانلود کنه. چندتا افزونه توی مخزن وردپرس پیدا کردم اما از نوشته های فارسی پشتیبانی نمیکنند. میشه یک افزونه که در این زمینه معرفی کنید که از فارسی هم پشتیبانی کنه؟

    • سلام وقت بخیر
      تا حالا تجربه کار با چنین افزونه‌هایی رو نداشتم. اما دیدم که در وبسایت های فارسی اکثرا افزونه WP Advanced PDF رو معرفی می‌کنند برای اینکار
      موفق باشید

دیدگاهتان را بنویسید