تفاوت دسته و برچسب در ودپرس


نویسنده:
سه شنبه 13 اسفند 1398
تفاوت دسته و برچسب در وردپرس

بیشتر کاربران تازه کار وردپرس درک درستی از دسته‌ها و برچسب‌ها ندارند و از نحوه صحیح دسته‌بندی مطالب مطلع نیستند. در این درس کوتاه همراه ما باشید تا تفاوت میان دسته و برچسب در وردپرس را متوجه شوید و با نحوه صحیح دسته‌بندی مطالب وبسایت خود آشنا شوید.

مفهوم دسته‌بندی مطالب

در وردپرس می‌توان مطالب را از روش‌های مختلفی دسته‌بندی کرد یا به عبارتی به هم ربط داد (وقتی تعدادی از مطالب را در یک دسته قرار می‌دهیم یعنی این مطالب از جهاتی با هم اشتراک دارند). بصورت پیش‌فرض در وردپرس دسته‌ها و برچسب‌ها برای دسته‌بندی مطالب وجود دارند.

عملاً شما با ایجاد هر دسته و برچسب، یک صفحه آرشیو ایجاد می‌کنید که مطالب درون آن صفحه از جهاتی به هم مرتبط هستند.

برای مثال اگر شما دسته‌ای به نام موزیک ایجاد کنید و تعدادی از مطالب خود را در آن دسته منتشر کنید، صفحه آرشیوی به نام موزیک ساخته می‌شود و آن مطالب درون آن صفحه لیست می‌شوند.

مثالی دیگر: در ادمین سایت ما دسته‌ای به نام وردپرس داریم که تمام مقالات مربوط به وردپرس در آن دسته منتشر می‌شود. همچنین در برخی از مقالات وردپرسی به معرفی و کار با افزونه‌ای می‌پردازیم که این مطالب را با برچسب افزونه وردپرس منتشر می‌کنیم.

با اینکار بازدیدکننده‌های ادمین سایت می‌توانند در صفحه آرشیو دسته وردپرس به کل مقالات وردپرسی دسترسی داشته باشند و همچنین افرادی که به دنبال یادگیری کار با افزونه‌های مختلف هستند می‌توانند صفحه آرشیو برچسب افزونه وردپرس را دنبال کنند.

تفاوت میان دسته‌ و برچسب

در واقع می‌توان گفت که با استفاده از دسته‌‌ها، ساختار مطالب وبسایت خود را ترسیم می‌کنیم و دسته‌های اصلی و بزرگ را در آن قرار می‌دهیم. اما با استفاده از برچسب‌ها، دسته‌بندی‌های کوچک‌تری را می‌سازیم. برچسب‌ها را می‌توان به هشتگ‌هایی که در شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌شوند تشبیه کرد.

نکته بسیار مهم: در نوشتن برچسب‌ها زیاده‌روی نکنید و برچسب‌های بی ارزش تولید نکنید. اینکار نه‌تنها به سئو وبسایت شما کمکی نمی‌کند، بلکه ضربه زیادی به سئو وبسایت وارد می‌کند.

مثالی دیگر، فرض کنید وبسایتی برای معرفی و دانلود فیلم و سریال داریم، حال دسته‌های مطالب خود را ژانر فیلم‌ها قرار می‌دهیم، برای مثال اکشن، جنایی، درام و… اما برای هر فیلم یا سریال نام هنرمندان، نام کارگردان و غیره را در قسمت برچسب‌ها قرار می‌دهیم.

با اینکارهم آرشیوی برای ژانرهای مختلف داریم که دسته‌هایی بزرگ هستند، و هم آرشیوی برای هنرمندان و… که هرکدام یک برچسب محسوب می‌شوند. یعنی اگر کسی برای مثال به فیلم‌های یک بازیگر خاص علاقه‌مند بود می‌تواند وارد آرشیو برچسب آن بازیگر شود و فیلم‌های او را دنبال کند.

امیدوارم با این توضیحات و مثال‌هایی که زده شد، کاملا تفاوت دسته‌ و برچسب در وردپرس را یاد گرفته باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

4 پاسخ به “تفاوت دسته و برچسب در ودپرس”

  1. soheil.ardalan گفت:

    من تفاوت رو متوجه نشدم

  2. بیک محمد دلیوند گفت:

    سلام .وقتتون بخیر.ادمین سایت از چه قالبی استفاده کرده است؟

دیدگاهتان را بنویسید