شاید نتوان ادمین سایتی را یافت که دغدغهی افزایش ترافیک سایت را نداشته باشد. فارغ از اینکه وبسایت شما چه رتبه و جایگاهی دارد و چقدر بازدید میگیرد، برای توسعهی بیشتر کار نیاز به افزایش بازدید خواهید داشت. بدون داشتن بازدیدکننده تلاشی که برای سایت کردهاید سودی برایتان نخواهد داشت. در این مقاله ۱۵ روش برای افزایش ترافیک سایت میگوییم که همگی رایگان و موثر هستند. کافی است آنها را یک به یک و به بهترین صورت اجرا کنید.
روشهای افزایش ترافیک سایت
۱- اجتماعی باشید!
با فعالیت در شبکههای اجتماعی در حوزهی کاری خود میتوانید
مخاطبهای زیادی پیدا کنید و آنها را به سمت وب سایت خود هدایت کنید. شاید بتوان
گفت بهترین استفادهای که میتوان از شبکه های اجتماعی کرد همین باشد! پس بهتر است
وب سایت خود را به عنوان پایگاه کسبوکار خود قرار دهید و برای تبلیغات و معرفی آن
از شبکههای اجتماعی کمک بگیرید.
۲- محتوا را دریابید!
محتوای با کیفیت و جامع میتواند نظر کاربران زیادی را به
خود جلب کرده و آنها را به بازدیدکنندگان دائم سایت شما تبدیل کند. شاید این جمله
کمی کلیشهای و شعارگونه به نظر برسد، اما تجربه ثابت کرده که جواب میدهد!
اگر کاربران وبسایت شما جواب چند سوال خود را در وبسایت
شما پیدا کنند، برای پیدا کردن پاسخ سوالات بعدی خود هم به سایت شما مراجعه خواهند
کرد.
سعی کنید تا جایی که می توانید محتوا را جامع و طولانیتر بنویسید، از تصاویر، اینفوگرافیک و ویدیو استفاده کنید. خلاقیت را چاشنی کار کنید. همچنین با شناسایی علایق مخاطبهای خود، روی مباحثی کار کنید که طرفدار بیشتری دارند.
۳- از معجزهی On-page SEO کمک بگیرید!
واقعیت این است که آمار بازدید وبسایتها به موتورهای جستجویی مثل گوگل گره خورده است. باید محتوایی که نگارش کردهاید را برای موتورهای جستجو بهینهسازی کنید. برای اینکار کافیست به مقالهی زیر مراجعه کنید و بهینهسازی محتوا را دقیقتر یاد بگیرید. همچنین بهینهسازی بخشهای مختلف سایت علاوه بر بهبود تجربهی کاربری، سایت شما را برای گوگل هم جذابتر می کند!
این روش جزو روشهایی است که باعث افزایش دائمی ترافیک میشود! تعدادی از مواردی که در این مقاله نامبرده میشوند، بازدیدهای مقطعی و سریع به همراه دارند اما این مورد در بلند مدت تاثیر می گذارد اما مقطعی و گذرا نیست.
شاید هر کدام از ما دوست داشته باشیم که کاربران با جستجوی
یک کلمه از حوزهی کاری ما، وبسایت عزیزمان را بیابند! اما واقعیت چیز دیگری است!
هر چه به سمت آینده میرویم جستجوی عبارتهای تک کلمهای (مثل: خرید، غذا، سایت
و..) که عمدتاً هدف مشخصی ندارند کم میشود. کاربران یاد گرفتهاند با جستجوی چه
عباراتی منظور خود را به گوگل برسانند.
بنابراین بهتر است روی کلمات کلیدی کامل و با جزییات کار کنید. این کلمات نرخ تبدیل بازدیدکننده به مشتری را هم افزایش میدهد. بهتر است سری هم به مقالهی آموزش انتخاب بهترین کلمهی کلیدی بزنید تا کلمات کلیدی بهتری را بیابید.
۵- ایمیل مارکتینگ را نادیده نگیرید.
ایمیل مارکتینگ روشی است که معمولاً برای افزایش ترافیک سایت جواب میدهد. در ایمیل، نوشتن نکات مات و جذاب، کدهای تخفیف، دعوتنامهها و مقالات پربازدید، میتوانند جذب کننده باشد. فقط توجه کنید با ایمیلهای خود کاربران را بمباران نکنید!
۶- مصاحبه و زندگینامهها همیشه جذابند!
یکی از روشهای مناسب برای افزایش ترافیک ورودی به سایت، نوشتن گزارشاتی از زندگی مشاهیر حوزهی کاری شماست. برای دریافت مصاحبه هم میتوانید بعد از هماهنگی، به صورت تلفنی یا حضوری مصاحبه کرده و در وب سایت خود منتشر کنید. اگر شخص مورد نظر، گزارشی از این مصاحبه را در صفحهی اجتماعی خود بازنشر کند، قطعاً با افزایش ترافیک چشمگیری مواجه میشوید.
۷- به مهمانی بروید!
خوب است گاهی مقالههایی برای سایر وبسایتها بنویسید! در نگاه اول نوشتن مقالهی مهمان کمی وقتگیر و بیدلیل به نظر میرسد اما واقعیت چیز دیگری است. نوشتن مقالهی باکیفیت و جذاب می تواند توجه کاربران زیادی را به سمت نویسنده جلب کند! حالا کافی است در پروفایل خود آدرس سایت و شبکه های اجتماعی خود را درج کنید. فراموش نکنید عصر، عصر تولید محتواست!
۸- رسپانسیو بودن واجب است!
این روزها رسپانسیو بودن قالب کمترین توقعی است که میتوان از یک وبسایت داشت. طراحی وبسایت شما باید طوری باشد که کاربران حین استفاده از موبایل و تبلت دچار مشکل نباشند.
ایجاد یک رابط کاربری خوب برای کاربر و همچنین حفظ تجربهی مناسب برای کاربر می تواند در بازهی زمانی بلند مدت، روی نتیجهی آمار بازدید سایت تاثیر گذار باشد.
۹- سرعت، سرعت و سرعت!
فرض کنید به کمک روشهای بالا توانستید بازدید خوبی هم دریافت کنید. اما کاربران حین باز کردن وبسایت شما با کندی صفحات و بارگذاری با تاخیر مواجه شوند. شما بودید چه واکنشی داشتید؟! بنده که شخصاً سایت را میبندم و از آن خارج میشوم! خب اگر هر کاربر چند بار با این مشکل روبه رو شود احتمالاً دفعات بعد به سایت شما رجوع نخواهند کرد! و این یعنی از دست دادن بازدیدکنندهها.
ارائه رایگان محصول یا خدمات به ظاهر روش سودمندی نیست. اما
این روش علاوه بر جنبهی خداپسندانه می تواند به بازدید سایت شما کمک کند. بهتر
است خدمات رایگانی در سایت خود ایجاد کنید. اگر این خدمات با کیفیت باشند و مشکلی
را حل کنند مانند بمب صدا میکنند! اینگونه در زمان کوتاهی با بازدید های بسیار
زیادی مواجه خواهید بود.
بسیاری از شرکتهای بزرگ در سطح دنیا از همین روش استفاده میکنند. آنها بخشی از خدمات خود را رایگان ارائه میدهند. بعد از فراگیر شدن این خدمات نسخهی تجاری آن را وارد بازار میکنند.
۱۱- آزمونها آنلاین هم فراگیر میشوند.
اگر در سایت خود یک آزمون آنلاین کوچک و جذاب داشته باشید
که نتیجهی آزمون قابل اشتراک گذاری باشد، قطعاً طولی نمیکشد که کاربران زیادی به
سمت سایت شما روانه شوند!
۱۲- اظهار نظر کنید!
معمولاً روزانه از چندین سایت در حوزهی کاری خود بازدید میکنید. چرا در این سایتها فعالیت ندارید؟! می توانید در انجمنها، سایتهای مرتبط، ایده و طرز فکر خود را همراه با نام و آدرس سایت خود بیان کنید. نظرات روشن فکرانه و راهگشا باعث شناخته شدن وبسایت شما خواهد شد.
۱۳- از گوگل بازدید بگیرید.
بیشتر بازدید وبسایتها از طریق موتورهای جستجو مخصوصاً گوگل ایجاد میشوند. سعی کنید وبسایت خود را سئو کنید تا در نتایج گوگل در صدر قرار بگیرید.
اگر هر مقاله از سایت شما فقط چند ردیف بالاتر در نتایج گوگل قرار بگیرند، در مدت خیلی کوتاه شاهد چند برابر شدن آمار بازدید سایت خود خواهید بود. بخاطر همین موضوع است که همیشه میگویم سئو معجزه میکند!
راستی اگر از سئو اطلاعات کافی ندارید اصلاً نگران نباشید ما یک دورهی ۱۰۰٪ رایگان برای همراهان عزیز ادمین سایت ایجاد کردهایم.
بهترین ابزار برای آنالیز کردن کاربران وبسایتها ابزار گوگل آنالیتیکس است. بهتر است صفحات پر بازدید و مطالب پر طرفدار سایت خود را پیدا کنید، تا از آنها در استراتژیهای تولید محتوا و بازاریابی استفاده کنید.
شناسایی ارجاعدهندهها، ساعات پر بازدید، کلمات کلیدی پر جستجو هم میتواند در روند بهبود سایت به شما کمک کند. راستی اگر هنوز به دنبال ابزاری برای آنالیز کاربران هستید در مقالهی ابزارهای آمار بازدید سایت راهنماییهای خوبی برای شما قرار دادیم.
۱۵- زمان استفاده از ویدیو است!
اگر در مرحلهی بالا کاربران سایت را آنالیز کرده باشید،
الان میتوانید یک موضوع جذاب و پربازدید را انتخاب کنید و یک ویدیوی مرتبط با آن
بسازید. ویدیو را با خلاقیت خود جذابتر کنید.
این ویدیو باید ویروسی باشد که حسابی در شبکه های اجتماعی منتشر شود. در این ویدیو از آدرس سایت خود هم نشانی به جا بگذارید! حالا ویدیوی ساخته شده را در وبسایتهای میزبانی ویدیو مثل آپارات منتشر کنید. فقط قبل از اینکار در این سایتها برای برند خود یک کانال ایجاد کنید.
دیدگاهتان را بنویسید
You must be logged in to post a comment.