سئو صفحات فرود یا لندینگ پیج از جمله کارهایی است که شما باید برای افزایش بازدید وبسایت خودتان انجام دهید. همه صاحبان وبسایت به دنبال افزایش بازدید و دیده شدن در نتایج گوگل هستند. اما دیده شدن در نتایج گوگل نیازمند به انجام یک سری کارها است. اصلیترین کاری که باید برای دیدهشدن وبسایت خودتان انجام دهید سئو کردن آن است. در این آموزش به طور مرحله به مرحله با نحوه سئو صفحات فرود آشنا خواهید شد. اما بهتر است ابتدا کمی با اصطلاحات اولیه آن آشنا شویم.
صفحه فرود چیست؟
صفحات فرود اصولا به صفحاتی گفته میشود که برای تبدیل کردن ترافیک به سرنخ استفاده میشود. در این صفحات معمولا از ویژگیها، محصولات، موارد استفاده و همچنین تبلیغات استفاده میشود.
یک صفحه فرود خوب باید این ویژگیها را داشته باشد:
طراحی: طراحی صفحه فرود باید به گونهای باشد که کاربران را دعوت به انجام کاری در وبسایت کند. به عنوان مثال در یک وبسایت فروشگاهی طراحی صفحه فرود باید به گونهای باشد که کاربران را دعوت به پر کردن سبد خریدشان کند.
آموزش: بهتر است در صفحه فرود یک سری آموزشها قرار دهید تا کاربران بتوانند به خوبی برای خرید محصول مورد نظر خودشان تصمیم بگیرند. به عنوان مثال اگر وبسایت شما یک فروشگاه لباس است میتوانید در صفحه فرود کاربران را به سمت یک سری مقالات آموزشی در رابطه با فروش سوییشرت سوق دهید. سپس از طریق مقاله مورد نظر کاربران را به سمت خرید سوییشرتهای موجود در انبارتان هدایت کنید. با این کار بازدیدکنندگان را تبدیل به مشتری کردهاید.
فرم تماس یا ثبتنام: این مدل فرمها معمولا یک فرصت عالی برای تماس، رزرو آنلاین یا ثبتنام است. بهتر این مدل از فرمها را در صفحه فرود وبسایت خودتان قرار دهید.
مراحل سئو صفحات فرود:
سئو لندینگ پیج شامل یک سری مراحل است. در ادامه به صورت کاملا خلاصه به معرفی نحوه سئو کردن صفحات فرود یا لندینگ پیج خواهیم پرداخت. پس تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.
1.پیدا کردن کلمه کلیدی مرتبط:
اولین و مهمترین مرحلهای که باید در حین سئو صفحات فرود انجام دهید پیدا کردن کلمه کلیدی مرتبط است. دقت داشته باشید که استفاده از هر کلمه کلیدی برای صفحه فرود مناسب نیست.
معمولاً، یک کلمه کلیدی برای نمایش صفحات فرود در نتایج جستجو، نیاز به یک هدف معاملاتی دارد. در تحقیق کلمه کلیدی خودتان باید روی این کلمه تمرکز داشته باشید پس حتما در هنگام انتخاب آن دقت کنید.
دو تکنیک اصلی برای یافتن کلمه کلیدی صفحه اصلی وجود دارد:
صفحات فرود رقبای خودتان را با توجه به ترافیک آنها تجزیه و تحلیل کنید: از سایت اکسپلورر Ahrefs برای تجزیه و تحلیل رقبای خود استفاده کنید. به طور خاص، ما از گزارش Top Pages 2.0 برای دیدن صفحات با بهترین عملکرد استفاده میکنیم.
کلمات کلیدی بیشتری را با ابزار تحقیق کلمات کلیدی پیدا کنید: شما میتوانید از لیست کلمات کلیدی خود در مرحله قبل برای الهام بخشیدن به تحقیقات کلمات کلیدی خود استفاده کنید. برای این کار میتوانید از Ahrefs’ Keywords Explorer استفاده کنید. ایدههای خود را بهعنوان کلیدواژههای اولیه وارد کنید، و سپس برای دریافت ایدههای بیشتر به گزارش Matching terms بروید.
2.دشواری رتبه بندی و پتانسیل ترافیک را بررسی کنید:
قبل از نهایی کردن کلمات کلیدی هدف خودتان باید دو نکته بسیار مهم را در نظر بگیرید:
پتانسیل ترافیک: رتبهبندی برای کلمات کلیدی با پتانسیل ترافیک کم یا بدون ترافیک بی معنی است زیرا آنها هیچ ترافیک معناداری را برای شما ارسال نمیکنند. توصیه میشود از آنجایی که صفحه فرود یا لندینگ پیج وبسایت بسیار سودآور است معمولا میتوانید کلمات کلیدی با پتانسیل ترافیک کمتری را که مثلا برای یک پست در نظر میگیرید را هدف قرار دهید.
سختی رتبه بندی: اگر قرار است در کوتاهمدت تا میانمدت رتبهبندی آن تقریباً غیرممکن باشد، هدف قرار دادن یک کلمه کلیدی فایدهای ندارد. این موضوع باعث میشود که شما برای همیشه در صفحه 4 گیر کنید و منابع سئوی خود را بسوزانید.
3.طراحی برای هدف جستجو:
بسیار مهم است که صفحه فرود خود را با هدف طراحی کنید. برای اینکار باید به تحلیل دو مورد زیر بپردازید:
صفحه فرود وبسایت من باید در مورد چه چیزی صحبت کند؟ در پاسخ به این سوال شما باید انتظارات کاربران خودتان را در نظر بگیرید و به سوالات آنها پاسخ دهید.
وبسایت من چه چیزی را ارائه میدهد؟ بسیاری از صفحات فرود دارای ابزارهای مختلف و ماشینحسابها هستند. به عنوان مثال اگر صاحب یک وبسایت املاک هستید میتوانید بخش جستجوی سریع را در قسمت صفحه فرود وبسایت خودتان بگذارید.
4.سئوی داخلی صفحه:
اکنون که یک صفحه فرود زیبا با CTA جذاب دارید، بیایید مطمئن شویم که گوگل نیز صفحه شما را دوست دارد. برای اینکار باید به سئوی داخلی صفحه فرود خودتان بپردازید. این کار شامل یک سری اصول و قواعد مخصوص به خود است که باید از قبل بلد باشید. برای بررسی دقیقتر این کار میتوانید چک لیست سئو ما را بررسی کنید.
آخرین مرحلهای که برای سئو کردن صفحه فرود وبسایت باید از آن گذر کنید ایجاد بکلینکهای مناسب است. از آنجایی که ممکن است رقابت بر روی کلمه کلیدی مورد نظر شما بسیار بالا باشد. رقابت معمولاً به معنای نیاز به ایجاد پیوندهای بیشتر است. برای یادگیری نحوه ایجاد بهترین بک لینکها میتوانید به مقاله زیر مراجعه کنید.
در این مقاله سعی شد به طور اجمالی به بررسی مراحل سئو کردن صفحه فرود یک وبسایت بپردازیم. برای اینکار میتوانید مراحل گفته شده را دنبال کنید. البته که همه دوست دارند از تمامی صفحات وبسایتشان ورودیهای خوبی را داشته باشند. اما اگر صفحه 1 وبسایت شما پر از راهنما باشد و سئو صفحات فرود را به درستی انجام داده باشید میتوانید بازدهی وبسایت خودتان را تا 30 درصد افزایش دهید.
سئو یک علم است. برای اینکه بتوانید این علم محبوب و پر درآمد را بیاموزید نیاز به آموزش دارید. برای اینکار دورههای آموزشی زیادی در اینترنت وجود دارند اما اکثر آنها از کیفیت لازم برخوردار نیستند. از این رو تیم ادمین سایت یک دوره آموزشی کاملا حرفهای را در این حوزه ایجاد کرده است. در این دوره آموزشی به صورت صفر تا صد به آموزش سئو پرداختهایم. بعد از تهیه این دوره آموزشی شما به دورههای دیگر هیچ نیازی نخواهید داشت. برای تهیه این دوره میتوانید به لینک زیر مراجعه کنید.
دیدگاهتان را بنویسید
You must be logged in to post a comment.