چک لیست سئوی وردپرس 2022 (کاملترین روش سئو در وردپرس)


نویسنده:
چهارشنبه 1 دی 1400
چک لیست سئوی وردپرس

برای اینکه بتوانید وبسایت وردپرسی خودتان را در صفحه اول گوگل نگه دارید ما در تیم ادمین سایت یک چک لیست کامل برای سئو کردن وبسایت‌های وردپرسی در اختیار شما قرار خواهیم داد. از آنجایی که استفاده از سیستم مدیریت محتوای وردپرس بسیار رایج است و سئو کردن آن می‌تواند یک چالش برای سئوکاران باشد در این مقاله یک لیست کامل از کارهایی که باید برای سئو کردن یک وبسایت با cms وردپرس انجام دهید را در اختیار شما قرار خواهیم داد. پس در این مقاله با ما همراه باشید.


چرا به یک چک لیست سئو وردپرس نیاز داریم؟

از آنجایی که سیستم مدیریت محتوای وردپرس در حال حاظر به محبوبیت زیادی رسیده است. صاحبان وبسایت‌ها به دنبال راه‌حل‌هایی برای راه یافتن به صفحه اول گوگل هستند. بسیاری از وبسایت‌ها استراتژی مشخصی را برای سئوی وبسایت خودشان دنبال نمی‌کنند. اما آن‌ها راه‌حل‌های سریعی را دنبال می‌کنند. این رفتارها ممکن است در کوتاه‌مدت بتواند تاثیرات مثبتی را بگذارد اما در دراز مدت نمی‌تواند موثر و پایدار باشد.

برای اینکه سایت خود را در صدر رتبه بندی جستجو قرار دهید و آن را در آنجا نگه دارید، به یک استراتژی جامع نیاز دارید که تمام جنبه‌های سئوی وب سایت شما را پوشش دهد. امروز، ما یک چک لیست کامل سئوی وردپرس را به اشتراک می‌گذاریم که به شما کمک می‌کند رتبه جستجوی سایت وردپرس خود را بهبود بخشید و کسب و کار خود را توسعه دهید.

از آنجایی که سئو یک علم است و یادگیری سئو حتما نیاز به آموزش دارد ما در تیم ادمین سایت یک دوره آموزشی کاملا حرفه‌ای را در حوزه سئو ایجاد کرده‌ایم. برای تهیه این دوره آموزشی می‌توانید به لینک زیر مراجعه کنید.

پیشنهادی: دوره آموزش سئو وب‌سایت، جامع و کاربردی


چک لیست کامل سئو وردپرس:

چک لیست سئوی وردپرس

زمانی که یک وبسایت وردپرسی با کیفیت ایجاد کرده‌اید و محتوای مناسبی را در آن قرار داده‌اید وبسایت شما می‌تواند در صدر موتورهای جستجو قرار گیرد. در این بخش، برخی از تاکتیک‌های قدرتمند سئو وردپرس را که می‌توانید در وب‌سایت تجاری خود استفاده کنید در قالب یک چک لیست سئوی وردپرس، پوشش می‌دهیم:


1.انجام تنظیمات وردپرس:

زمانی که یک وبسایت وردپرسی ایجاد کرده‌اید و می‌خواهید آن را سئو کنید باید ابتدا از سئو داخلی شروع کنید. برای فعال کردن نمایه‌سازی گوگل، به تنظیمات و سپس بخش خواندن صفحه مدیریت (معروف به قابلیت مشاهده موتور جستجو) بروید تا ببینید آیا انتخاب کادر حذف شده است یا خیر. اگر فعال است، آن را خاموش کنید تا موتورهای جستجو بتوانند وب سایت شما را فهرست کنند.

چک لیست سئوی وردپرس

مطمئن شوید که سایت شما دارای “robots.txt” است، زیرا این فایل به خزنده‌های موتورهای جستجو اجازه می‌دهد تا وب سایت شما را فهرست کنند. از طریق آدرس YOURSITE.com/robots.txt فایل robots.txt را بررسی کنید و مطمئن شوید خزیدن موتورهای جستجو را ممنوع نکرده است. وقتی تگ های ربات ذکر نمی‌شود، به این معنی است که صفحه وب خزیده شده است. می‌توانید این تنظیمات را با استفاده از افزونه‌های SEO تغییر دهید. وقتی آن را به “noindex , nofollow” تغییر می‌دهید، گوگل و سایر موتورهای جستجو صفحه یا کل وب سایت را از دست می‌دهند.

برای تشخیص خطاهای خزیدن در وب‌سایت وردپرسی خود، از ویژگی «بازرسی URL» در کنسول جستجوی گوگل استفاده کنید. این کار را به طور منظم انجام دهید تا مطمئن شوید محتوای وب شما به درستی ایندکس شده است.


2.انتخاب کردن یک ارائه‌دهنده هاست قابل اعتماد:

هنگام انتخاب یک ارائه دهنده‌هاست، باید در مورد گزینه‌های مختلف و نحوه اندازه‌گیری آنها بدانید.

اگر یک هاست خودمدیریتی انتخاب کنید، فضای میزبانی یا سرور را اجاره می‌کنید و همه چیز را خودتان نصب می‌کنید. با میزبانی خود مدیریتی، از انعطاف‌پذیری لذت می‌برید اما باید مراقب سیستم عامل، امنیت و به روز رسانی باشید.

اگر وب‌سایت وردپرس شما صدها بازدید هفتگی داشته باشد، یک ارائه‌دهنده خدمات هاست اشتراکی می‌تواند یک انتخاب عالی باشد.

همچنین اگر وبسایت شما وردپرسی است شما می‌توانید یک هاست تخصصی وردپرس را تهیه کنید.

مهاجرت کرن به یک هاست تخصصی وردپرس می‌تواند سرعت وبسایت شما را تا حد چشمگیری افزایش دهد.

پیشنهادی: معرفی بهترین هاست ایران | هاستینگ‌های برتر ایران از نظر تعرفه و کیفیت؟


3.نصب افزونه yoast seo:

برای اینکه بتوانید به صورت کاملا حرفه‌ای وبسایت وردپرسی خود را سئو کنید لازم است یکی از افزونه‌های مربوط به سئوی وردپرس را نصب کنید. نصب یک افزونه سئو به شما کمک می‌کند تا به طور کامل هر صفحه در وب‌سایت خود را برای عملکرد موتور جستجو بهینه کنید. این به شما این امکان را می‌دهد که کنترل کاملی بر مواردی که کاربران Google هنگام نمایش وب‌سایت شما در نتایج خود می‌بینند، داشته باشید.

برای اینکار می‌توانید از افزونه yoast seo استفاده کنید. این افزونه قدرتمند امکانات کاملی را در حوزه سئو در اختیار شما قرار می‌دهد که می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید.

پیشنهادی: افزونه Yoast Seo | راهنمای نصب و نحوه کار با آن در وردپرس


4.انجام تحقیق و نقشه برداری کلمات کلیدی:

یکی دیگر از کارهایی را که هنگام انجام سئوی وبسایت باید انجام دهید تحقیق کلمات کلیدی است. تحقیق صحیح کلمات کلیدی برای رتبه بندی شما در موتورهای جستجو ضروری است. الگوریتم جستجو و رتبه بندی گوگل از کلمات کلیدی برای محاسبه رتبه‌ها استفاده می‌کند. در ادامه به چند مورد از نکات مهم برای تحقیق کلمات کلیدی اشاره خواهیم کرد:

  • به دنبال کلمات کلیدی مرتبطی باشید که حجم جستجوی بالایی دارند اما رقابت چندانی ندارند. ابزارهایی مانند Ahrefs، SEMrush و KWFinder به شما کمک می‌کنند آن کلمات کلیدی را پیدا کنید.
  • اگر به دنبال گسترش به یک بازار بین المللی هستید، به SEO چند زبانه خود توجه زیادی داشته باشید. بازار جستجوهای انگلیسی نزدیک به اشباع شدن است، در حالی که سئو برای سایر زبان ها نسبتا آسان تر است.
  • یک نقشه سایت از ساختار و سلسله مراتب وب سایت خود ایجاد کنید. این اطلاعات به شما کمک می‌کند تعیین کنید که گوگل چگونه در سایت شما خزیده است و به شما امکان می‌دهد سایت خود را ساختار دهید تا گوگل بتواند راحت‌تر در آن بخزد. یکی از افزونه‌های سئو که در بالا در مورد آن صحبت کردیم می‌تواند به شما در ایجاد نقشه سایت کمک کند.

پیشنهادی: راهنمای جامع تحقیق کلمه کلیدی برای سئو مخصوص مبتدیان


5.ایجاد محتوای همیشه سبز:

محتوا پایه‌های اصلی سئو است. هم گوگل و هم کاربران محتوای با کلیفیت را دوست دارند. بنابراین محتوای خوب برای عملکرد بهینه وبسایت ضروری است. ثابت شده است که محتوای طولانی عملکرد موتور جستجو را افزایش می‌دهد و به شما کمک می‌کند بک لینک‌های بیشتری تولید کنید.

مقالات طولانی‌تر همچنین می‌توانند برای کلمات کلیدی هدف بیشتر، از جمله عبارت‌های جستجوی طولانی رتبه‌بندی شوند. بر محتوای همیشه سبز (محتوای که برای مدت طولانی مرتبط خواهد بود) تمرکز کنید و داده‌ها و زمینه را به صورت دوره ای برای انطباق با زمان به روز کنید. ترکیبی متعادل از محتوای پرطرفدار و همیشه سبز سایت شما را مورد توجه قرار می‌دهد و ترافیک بیشتری را جذب می‌کند.

تولید محتوا شامل یک سری اصول و قواعد است که رعایت کردن آن‌ها می‌تواند تاثیر بسیار زیادی در سئوی وبسایت شما داشته باشد. برای یادگیری این اصول و قواعد می‌توانید به لینک زیر مراجعه کنید.

پیشنهادی: دوره آموزش تولید محتوای متنی در وب


6.استفاده از تگ‌های h1 تا h6:

چک لیست سئوی وردپرس

وردپرس به شما این امکان را می‌دهد که کد HTML محتوای خود را تغییر دهید تا عملکرد سئو آن را به حداکثر برسانید. به عنوان مثال، استفاده از تگ‌های هدر به Google کمک می‌کند سلسله مراتب اطلاعات را در وبلاگ‌ها و صفحات محتوای شما شناسایی کند و ایندکس کردن صفحه شما را برای خزنده‌ها آسان‌تر کند.

علاوه بر این، استفاده از یک کلمه کلیدی هدف در تگ عملکرد صفحه شما را افزایش می‌دهد. بارگذاری این کلمات کلیدی یا استفاده از آنها در ابتدای عنوان، برای رتبه بندی جستجو بهترین کارایی را دارد. با این حال، باید اطمینان حاصل کنید که محتوا و کلمات کلیدی شما مطابقت دارند.

در غیر این صورت، گوگل برچسب‌های شما را به عنوان نامربوط علامت‌گذاری می‌کند و شما را به خاطر پر کردن کلمات کلیدی جریمه می‌کند. در نهایت، alt تصویر (تکه‌هایی از متن که محتویات و هدف یک تصویر را توصیف می‌کند) را به هر محتوای بصری در سایت خود اضافه کنید.

نوشتن متن جایگزین واضح و توصیفی به کاربران گوگل کمک می‌کند تا تصاویر شما را با استفاده از کلمات کلیدی مرتبط طولانی پیدا کنند.


7. استفاده از لینک‌های داخلی و بک‌لینک‌های خارجی:

پیوندهای داخلی که صفحات سایت وردپرس شما را به یکدیگر متصل می‌کنند و به بهبود سئو کمک می‌کنند. پیوندهای داخلی قوی سلسله مراتبی از اطلاعات را ایجاد می‌کند و کاربران را تشویق می‌کند تا زمان بیشتری را در سایت شما بگذرانند. یک صفحه پربازدید در سایت شما که به صفحات دیگر لینک می‌دهد، ترافیک آن صفحات را افزایش می‌دهد و اعتبار آنها را بیشتر می‌کند.

بنابراین شما می‌توانید از پیوندهای داخلی برای اتصال یک صفحه وب در سایت وردپرسی خود به صفحه دیگری در همان وب سایت برای بهبود سئو و سهولت در ناوبری سایت استفاده کنید. بسته به طول محتوای خود، می توانید از 3-5 لینک داخلی در هر قطعه محتوا استفاده کنید.

جدا از لینک‌های داخلی، استفاده از بک لینک‌ها از منابع خارجی نیز سایت شما را در رتبه بندی جستجو بالا می‌برد. به دست آوردن یک لینک از یک سایت با اعتبار بالا، بخشی از این اعتبار را به سایت شما منتقل می‌کند این کار برای سئوی سایت شما مانند یک معجزه است.

استفاده از ابزاری مانند Ahrefs چیزهای زیادی را در مورد پروفایل بک لینک فعلی شما آشکار می‌کند.

پیشنهادی: چگونه بک لینک ایجاد کنیم!


8.استفاده از داده‌های ساختار یافته:

افزودن داده‌های ساختاریافته (schema) مناسب می‌تواند با نمایش اطلاعات سایت که داده‌های مرتبط‌تری برای بازدیدکنندگان دارد، نرخ کلیک شما (CTR) را به میزان قابل توجهی بهبود بخشد. طبق مطالعه موسسه CXL، شرکت‌هایی که از schema استفاده می‌کنند شاهد افزایش 35 درصدی CTR بوده‌اند.

شما می‌توانید با استفاده از افزونه رایگان Schema که به صورت خودکار کدهای مورد نیاز را اضافه می‌کند، داده‌های ساختاریافته را به سایت وردپرس خود اضافه کنید.

چک لیست سئوی وردپرس


9.استفاده از urlهای بهینه شده:

افزودن کلمات کلیدی مرتبط به URL‌های شما تا حدودی به سئوی شما کمک می‌کند، اما این افزایش بیشتر از ترافیک اضافی ناشی می‌شود که وقتی URL‌های قابل فهم و توصیفی داشته باشید از آن لذت خواهید برد. سعی کنید از urlهای خیلی طولانی استفاده نکنید و تا حد ممکن urlهای وبسایت خودتان را کوتاه نگه دارید.

به اشتراک‌گذاری و جاسازی URL‌های کوتاهتر در وبلاگ‌ها و رسانه‌های اجتماعی آسان‌تر است. سعی کنید تا حد امکان، طول URL را از جمله دامنه و پسوند، کمتر از 60 کاراکتر نگه دارید.


10.افزایش دادن سرعت وبسایت:

هیچ چک لیست سئوی وردپرس بدون در نظر گرفتن عملکرد کامل نمی‌شود. سرعت وبسایت یکی از موارد مهم در چک‌لیست سئوی وردپرس می‌باشد. سرعت وب‌سایت تأثیر زیادی بر سئوی وردپرس و تجربه کاربری بازدیدکنندگان دارد. اگر بارگذاری وب سایت شما بیش از 4 ثانیه طول بکشد، از هر 4 نفر یک نفر آن را رها می‌کند. نزدیک به نیمی از کاربران به وب‌سایتی که بارگذاری آن بیش از حد طول می‌کشد باز نمی‌گردند. تبدیل وب سایت غول تجارت الکترونیک آمازون به ازای هر 1 ثانیه بهبود در زمان بارگذاری صفحه، 2 درصد افزایش می‌یابد. که اهمیت سرعت سایت را ثابت می‌کند.

راه های زیادی برای افزایش سرعت وب سایت شما وجود دارد. اندازه تصاویر و سایر رسانه‌ها را کاهش دهید، لینک‌های استفاده نشده و کد HTML را حذف کنید و اطمینان حاصل کنید که یک سرویس میزبانی مناسب SEO پسند را انتخاب کرده‌اید.

افزایش سرعت یک وبسایت تنها به چند اصل گفته شده ختم نمی‌شود و شامل اصول زیادی است. برای اینکه بتوانید سرعت وبسایت خودتان را تا حد لازم افزایش دهید می‌توانید در دوره زیر شرکت کنید و اصول مربوطه را بیاموزید.

پیشنهادی: دوره آموزش افزایش سرعت وب‌سایت


11. قراردادن کلمات کلیدی هدف در پاراگراف اول:

پاراگراف ابتدایی یک قسمت از محتوا، لحن بقیه قسمت را تعیین می‌کند، بنابراین باید از همان جمله اول کاربر را جذب کنید. خزنده‌های موتورهای جستجو نیز کلمات کلیدی مرتبط را از بالا به پایین جستجو می‌کنند. وقتی گوگل بلافاصله کلمه کلیدی مورد نظر شما را پیدا می‌کند، محتوای شما را مرتبط با آن کلمه کلیدی در نظر می‌گیرد.

با این حال، باید در مورد تعداد کلمات کلیدی که در پاراگراف ابتدایی خود استفاده می‌کنید محتاط باشید. بسیاری از کلمات کلیدی نامربوط یا اجباری کاربران را ناامید می‌کند، نرخ پرش شما را افزایش می‌دهند و در درازمدت به سئو سایت شما آسیب بیشتری می‌زنند.


12.در نظر گرفتن تراکم کلمات کلیدی در پاراگراف اول:

چگالی کلمه کلیدی به درصدی از یک محتوا اشاره دارد که از کلمات کلیدی هدف تشکیل شده است و مستقیماً بر رتبه وب سایت شما در موتورهای جستجو تأثیر می‌گذارد.

برای رتبه‌بندی برای یک کلمه کلیدی خاص، باید از آن تعداد دفعات معینی در محتوای خود استفاده کنید تا موتورهای جستجو فکر کنند محتوای شما به موضوع خاصی مرتبط است. اما ممکن است زیاده روی کنید. Yoast تراکم کلمه کلیدی 0.5٪ -2.5٪ را پیشنهاد می کند. توصیه می شود چگالی کلمات کلیدی را حفظ کنید که با محتوای با رتبه برتر برای کلمات کلیدی مشابه هماهنگ باشد. شما می توانید امتیاز چگالی فعلی خود را با استفاده از یک تحلیلگر سئوی داخلی که توسط پلاگین های مختلف سئو وردپرس ارائه می شود، بررسی کنید.


13.اضافه کردن ویدئو به محتوا:

زمان حضور کاربر در سایت به عنوان مجموع زمانی که بازدیدکنندگان در وب سایت شما صرف می‌کنند تعریف می‌شود. از آنجایی که این یکی از فاکتورهای کلیدی رتبه بندی گوگل است، باید کاربرانی را که از نتایج جستجوی ارگانیک آمده‌اند تشویق کنید تا بیشترین زمان ممکن را در وب‌سایت شما بگذرانند. افزودن ویدیوهای آموزنده و جالب می‌تواند ترافیک وب سایت شما را افزایش دهد و کاربران را وادار کند که زمان اقامت خود را افزایش دهند.


سخن آخر:

اگر دوست دارید محتوای وبسایت شما بازدید خوبی را داشته باشد انجام سئوی وردپرس یک امر ضروری است. برای اینکار می‌توانید از چک‌لیست سئوی وردپرس ارائه شده در این مقاله استفاده کنید. خوشبختانه، یادگیری آن چندان دشوار نیست. در واقع، وردپرس ابزارهای داخلی بسیاری را ارائه می‌کند که سئو را آسان‌تر می‌کنند، و در دسترس بودن افزونه‌های سئو پیشرفته برای وردپرس، گزینه‌های بیشتری را برای افزایش عملکرد خود به شما می‌دهد.

اگر احساس کردید که می‌توانید مواردی را به چک لیست ارائه شده اضافه کنید می‌توانید در بخش نظرات ما را در جریان بگذارید. همچنین اگر از مطالعه این مقاله لذت بردید در بخش نظرات به ما اعلام کنید.

مطالب زیر را حتما بخوانید

مهمترین‌ نکات سئو در سال ۲۰۲۱ ، زمان تغییر فرا رسیده است

الگوریتم‌های گوگل مدام در حال تغییر و به روز رسانی هستند. وقت آن رسیده که با کلیدی‌ترین نکاتی که آپدیت‌های...

تاثیر قالب وب‌سایت در سئو | آیا با تغییر قالب نتایج سئو افت می‌کنند؟

در این مقاله به تاثیر اهمیت قالب در سئو می‌پردازیم. یک قالب استاندارد چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد که به...

ریچ اسنیپت چیست و چه تاثیری بر سئو وبسایت‌ها دارد؟

ریچ اسنیپت‌ها، داده‌های نشانگذاری‌شده سایت می‌باشند که در نتایج گوگل به صورت نقد،‌بررسی و سوال نمایش داده می‌شود.

تاثیر آپتایم در سئو سایت چقدر است؟

قطعا اگر سئوکار هستید از تاثیر آپتایم در سئو سایت با خبر هستید. اکثر مردم سئو سایت را به پیدا...

دیدگاهتان را بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید