چرا وب‌سایت شما در نتایج گوگل قرار نمی‌گیرد؟


نویسنده:
پنجشنبه 25 دی 1399
نبودن وب‌سایت در نتایج گوگل

اگر  مشکل شما هم نبودن سایت در نتایج گوگل است، این مقاله می‌تواند راهگشای شما باشد. ممکن است بارها برایتان پیش آمده باشد که محتوایی در وب‌سایت خود منتشر کنید ولی در نتایج گوگل قرار نگیرد یا در صفحات ۶ ، ۷ و حتی قبل‌تر باشد. امروز قصد داریم به علل نبودن وب‌سایت در نتایج گوگل بپردازیم، همراه ما باشید.

صفحات چگونه در نتایج گوگل قرار می‌گیرند؟

قبل از پرداختن به مسئله‌ی اصلی، باید بدانید اصلا صفحات چگونه در نتایج گوگل رتبه‌بندی می‌شوند. خیلی خلاصه بخواهیم توضیح دهیم داستان به این ترتیب است که ربات‌های گوگل به کمک لینک‌های مختلف در سطح وب از صفحه‌ای به صفحه‌ی دیگر رفته و مطالب را بررسی می‌کنند. الگوریتم‌هایی وجود دارند که این مطالب رو دسته‌بندی و در دیتابیس‌های خود ذخیره می‌کنند. در این مرحله از نظر کیفی امتیاز‌هایی به مطالب داده می‌شود.

زمانی که کاربر عبارتی را جستجو می‌کند، اطلاعاتی که قبلا بررسی و پردازش شده‌اند بر اساس امتیاز کیفی در سطرهایی به نمایش در می‌آیند.

پس برای اینکه مطالب شما در نتایج قرار بگیرد، ۲ نکته باید رعایت شود:

  • اول اینکه ربات‌های گوگل به وب‌سایت شما دسترسی داشته باشند.
  • دوم اینکه محتوا از نظر کیفیت و سئو اوضاع خوبی داشته باشد.

خب با این دیدگاه به سراغ یافتن پاسخ سوال اصلی خود می‌رویم.


مهمترین علل نبودن وب‌سایت در نتایج گوگل

۱- گوگل وب‌سایت شما را نمی‌شناسد!

اگر یک وب‌سایت تازه تاسیس دارید ممکن است هنوز ربات‌های گوگل وب‌سایت شما رو پیدا نکرده باشند. برای تست کردن این موضوع قبل از آدرس وب‌سایت خود عبارت site: را درج کنید و آن را در گوگل سرچ کنید.

نبودن وب‌سایت در نتایج گوگل | علت قرار نگرفتن سایت در نتایج گوگل

در این جستجو حتی اگر یک نتیجه هم پیدا شود به این معنی است که گوگل وب‌سایت شما را می‌شناسد اما اگر نتیجه‌ای پیدا نشد باید به ابزار سرچ کنسول مراجعه کنید و سایت خود را در آنجا ثبت کنید.


۲- خزنده‌های گوگل اجازه دسترسی به صفحات سایت شما را ندارند!

به کمک قطعه کدهایی به نام متاتگ یا به کمک فایل robots.txt در سایت می‌توان از ورود ربات‌های گوگل به سایت جلوگیری کرد. در این صورت وب‌سایت شما توسط این ربات‌ها ثبت نمی‌شوند و در نتایج گوگل قرار نمی‌گیرند.

بهتر است وب‌سایت خود را در سرچ کنسول گوگل ثبت کنید تا اگر این موارد در سایت شما وجود داشت از آن با خبر شوید. چرا که گوگل دسترسی نداشتن به صفحات وب را از طریق ارورهایی در ابزار سرچ کنسول اطلاع می‌دهد.


۳- وب‌سایت شما اعتبار سئو خوبی ندارد!

ممکن است هیچ کدام از موارد بالا در وب‌سایت شما صادق نباشد. گوگل به وب‌سایت شما دسترسی دارد و مطالب هم به خوبی ایندکس شده‌اند. در این صورت ممکن است به دلیل اینکه اعتبار سئو وب‌سایت شما کم است در نتایج بالا قرار نگیرید و اگر به صفحات عقب‌تر مثلا صفحه‌ی ۸، ۹ مراجعه کنید، وب‌سایت خود را بیابید.

اگر تازه‌‌کار هستید این موضوع کاملا طبیعی است و باید مدتی برای افزایش اعتبار وب‌سایت خود جدی‌تر تلاش کنید.

یادگیری اصول اولیه سئو برای مدیران وب‌سایت و کارشناسان تولید محتوا لازم است. پیشنهاد ما یادگیری سئو از طریق دوره آموزش سئو ادمین سایت است. در این دوره تمامی اصول لازم جهت بهبود سئو وب‌سایت خود را به صورت کامل و ویدیو محور در ۱۰ ساعت می‌آموزید.


۴- وب‌سایت شما دارای بک‌لینک کافی نیست!

همانطور که در ابتدای مقاله هم گفته شد، ربات‌های گوگل به کمک بک‌لینک‌ها از صفحه‌ای به صفحه‌ی دیگر هدایت می‌شوند. بنابراین داشتن بک‌لینک در صفحات دیگر باعث می‌شود ربات‌های گوگل آسان‌تر و سریعتر به وب‌سایت شما مراجعه نمایند.

داشتن بک‌لینک باکیفیت و موثر یکی از مواردی است که می‌تواند اعتبار سئو وب‌سایت شما را بالا ببرد و باعث شود در نتایج گوگل جایگاه بهتری کسب کنید. اما استفاده نادرست از آن هم می‌تواند به وب‌سایت شما آسیب وارد کند. بنابراین قبل از انجام هر اقدامی در این زمینه اطلاعات خود را تکمیل کنید.

همچنین بخوانید: شناسایی و بررسی کیفیت بک‌لینک برای دریافت بهترین نتیجه


۵- محتوای وب‌سایت ارزش بالایی ندارد!

موتور جستجوی گوگل به دنبال، محتوای ارزشمند و تازه است. اگر محتوای وب‌سایت شما کپی شده از سایر وب‌سایت‌ها باشد، یا محتوایی باشد که ارزش زیادی برای کاربران نداشته باشد نمی‌توان توقع داشت که در نتایج جستجو جایگاه خوبی کسب کنید.

علاوه بر کیفیت محتوا، رعایت اصول نوشتن بهینه و سئو مقاله هم باید رعایت کنید. پس نبودن سایت در نتایج گوگل می‌تواند به علت کیفیت پایین محتوا، بی ارتباطی محتوا به کلمات کلیدی و بهینه نبودن محتوا باشد. برای انجام اینکار بهتر است به مقاله روش سئو کردن محتوا مراجعه کند.


۶- از کلمات کلیدی درستی استفاده نکرده‌اید!

اگر هنوز با مفهوم کلمه‌ی کلیدی آشنایی ندارید، به مقاله کلمه‌ کلیدی چیست؟ مراجعه کنید.

انتخاب کلمات‌کلیدی دشوار که وب‌سایت‌های  زیادی به آن پرداخته‌اند باعث می‌شود وب‌سایت شما در نتایج بالا قرار نگیرد به خصوص اگر اعتبار سئو سایت شما کم باشد. بهتر است به سراغ کلماتی بروید که رقبای کمتری دارند و قدرت رقابت در آن خیلی بالا نیست.

همچنین کلمات کلیدی باید به متن محتوا ارتباط نزدیک داشته باشند در غیر این صورت محتوای شما در بین نتایج جستجو مشاهده نمی‌شود.


۷- سایت دارای زیر ساخت مناسبی نیست!

قرار نگرفتن در نتایج گوگل
از ابزارهای آنالیز سئو برای بررسی وضعیت وب‌سایت خود کمک بگیرید.

باید فاکتورهای سئو را در وب‌سایت خود چک کنید. مطمئن باشید وب‌سایت شما با سرعت مناسب، با آپتایم مناسب، و بهینه‌ترین کدهای ممکن در اختیار کاربران قرار می‌گیرد. مواردی که گفته شد از مهمترین نکاتی است که شما به عنوان مدیر سایت باید به آن توجه داشته باشید.

به خاطر داشته باشید که الگوریتم‌های گوگل بیش از صد فاکتور را در وب‌سایت شما بررسی می‌کنند. چندین مورد مهم از این فاکتورها مربوط به زیرساخت وب‌سایت است. اگر بهترین و جامع‌ترین مقالات را در وب‌سایت خود قرار دهید اما سرعت سایت شما کند باشد، قطعاً شما انتخاب گوگل نخواهید بود!


۸- وب سایت شما جریمه شده است!

اگر وب‌سایتی دارید که قبلا در نتایج گوگل قرار داشت ولی مدتی است که از نتایج گوگل حذف شده است، ممکن است علت نبودن سایت در نتایج گوگل جریمه شدن آن باشد.

الگوریتم‌های گوگل به طور مداوم وب‌سایت‌ها را رصد می‌کنند، اگر قوانین مهم گوگل را نقض کرده باشید، به عنوان جریمه از نتایج حذف خواهید شد یا وب‌سایت شما افت شدیدی را تجربه می‌کند. به این عمل گوگل پنالتی گفته می‌شود که در مقالات قبل به آن پرداخته‌ایم.

پنالتی گوگل چیست؟

جریمه شدن وب‌سایت شما ممکن است توسط کارشناسان گوگل یا الگوریتم‌های آن باشد. معمولاً مورد اول کمتر اتفاق می‌افتد ولی درصورت رخداد به کمک ابزار سرچ کنسول به شما گزارش داده خواهد شد. روش جریمه با الگوریتم‌های گوگل معمولاً بدون اطلاع رخ می‌دهد. برای مطمئن شدن از پنالتی گوگل لازم است یک کارشناس سئو وب‌سایت شما را بررسی نماید.

مطالب زیر را حتما بخوانید

الکسا چیست؟ چقدر می‌توان به این رتبه‌بندی اعتماد کرد؟!

الکسا یک رتبه‌بندی است که توسط شرکت آمازون پشتیبانی می‌شود. اما سوال اینجاست که این رتبه‌بندی چقدر دقیق و صحیح...

توضیح کاملی درباره شرح وظایف مدیر و کارشناس سئو

اگر به دنبال سئو کار هستید حتما باید شرح وظایف مدیر و کارشناس سئو را بدانید. بازاریابی دیجیتال یکی از...

اهمیت بروزرسانی محتوا | چرا باید محتوا را بروزرسانی کنیم؟

بروزرسانی محتوا نتایج اعجاب‌انگیزی برای وب‌سایت شما خواهد داشت. از این تکنیک برای پیشی گرفتن از رقبای خود استفاده کنید.

فرمت Webp چیست؟ چطور تصاویر Webp را ایجاد کنیم؟

فرمت Webp چیست؟ آرشیو HTTP نشان می‌دهد که حجم صفحات وب از 523 کیلوبایت در سال 2011 به 20196 کیلوبایت...

دیدگاهتان را بنویسید

یک پاسخ به “چرا وب‌سایت شما در نتایج گوگل قرار نمی‌گیرد؟”

  1. aleph گفت:

    عالی بود

دیدگاهتان را بنویسید