تنظیمات درگاه پرداخت ووکامرس | پیکربندی درگاه‌های مختلف


نویسنده:
چهارشنبه 28 خرداد 1399
درگاه پرداخت ووکامرس

قطعاً درگاه پرداخت آنلاین یکی از بخش‌های اصلی هر فروشگاه اینترنتی بشمار می‌رود. در این جلسه می‌خواهیم به پیکربندی درگاه پرداخت ووکامرس و مدیریت درگاه‌های مختلف بپردازیم.

برای پیکربندی درگاه‌های پرداخت فروشگاه ووکامرسی خود ابتدا باید از منو وردپرس به قسمت “ووکامرس » پیکربندی” بروید. بعد از باز شدن صفحه پیکربندی ووکامرس باید به زبانه “پرداخت‌ها” بروید.

مدیریت درگاه پرداخت ووکامرس

در این صفحه لیستی از درگاه‌های پرداختی که بصورت پیشفرض در ووکامرس نصب هستند را مشاهده می‌کنید.

صفحه تنظیمات درگاه پرداخت ووکامرس

چهار روش پرداخت پیشفرض در ووکامرس وجود دارد:

  • انتقال مستقیم بانکی: اگر می‌خواهید کاربران وجه سبد خرید خود را از طریق کارت به کارت و… به حساب شما واریز کنند، می توانید از این روش استفاده کنید.
  • پرداخت با چک: در این روش کاربران می‌توانند خرید خود را ثبت کرده و بعد از خرید چک بانکی خود را به آدرس فروشگاه شما پست کنند. از این روش برای تست فروشگاه هم استفاده می‌شود.
  • پرداخت هنگام دریافت: در این روش کاربران می‌توانند خرید خود را ثبت کرده و در هنگام تحویل کالا وجه مربوطه را پرداخت کنند.
  • پی‌پال: اگر می‌خواهید فروشگاه خود را به اکانت پی‌پال خودتان متصل کنید، می‌توانید از این گزینه استفاده کنید. به دلیل تحریم‌های مالی که در ایران وجود دارد امکان استفاده از اکانت پی‌پال برای کاربران ایرانی وجود ندارد.

برای فعال‌سازی و غیرفعال‌سازی هرکدام از این روش‌های پرداخت کافیست تا کلید مربوط به آن را روشن کنید. در تصویر فوق این کلید‌ها را با رنگ قرمز مشخص کرده‌ایم.

هرکدام از این روش‌های پرداخت، تنظیمات و پیکربندی مربوط به خودشان را دارند. که در ادامه به آنها هم می‌پردازیم.

نکته: در درس‌های آینده نحوه دریافت درگاه‌های پرداخت ایرانی، و بهترین شرکت‌های ارائه دهنده سرویس‌های پرداخت را معرفی خواهیم کرد. در این جلسه هدفمان آشنایی شما با درگاه پرداخت ووکامرس است.



پیکربندی انواع روش‌های پرداخت در ووکامرس

همانطور که گفتیم می‌توانید تنظیمات هرکدام از روش‌های پرداختی که در بالا گفته شد را مدیریت کنید. تنها کافیست روی دکمه مدیریت یا راه‌اندازی هرکدام از درگاه‌های پرداختی که در لیست وجود دارند کلیک کنید. در تصویر فوق این مکان دکمه‌ها را با رنگ آبی مشخص کرده ایم.

نکته: اگر درگاهی فعال باشد، دکمه مدیریت برای آن نمایش داده می‌شود. و اگر درگاهی غیرفعال باشد دکمه راه‌اندازی برای آن نمایش داده می‌شود.


تنظیمات روش انتقال مستقیم بانکی

روی دکمه “راه‌اندازی” یا “مدیریت” روش انتقال مستقیم بانکی کلیک کنید.

پیکربندی روش پرداخت مستقیم بانکی BACS

برای فعال کردن این روش لازم است تیک گزینه فعال/غیرفعال را بزنید. مقادیری که برای فیلدهای عنوان و توضیحات می‌نویسید در صفحه تسویه حساب و در قسمت انتخاب روش پرداخت نمایش داده می‌شوند.

متنی که در قسمت دستورالعمل می‌نویسید بعد از پرداخت، در صفحه ثبت سفارش و در ایمیل ثبت سفارش برای مشتری نمایش داده می‌شود. مثلا می‌توانید روند انتقال کارت به کارت و ارسال رسید آن را در این قسمت بنویسید.

از قسمت جزئیات اکانت می‌توانید شماره حساب‌های خود را وارد کنید تا برای مشتری نمایش داده شود.

تنظیمات روش پرداخت با چک

روی دکمه “راه‌اندازی” یا “مدیریت” روش پرداخت با چک کلیک کنید.

پیکربندی روش پرداخت با چک

برای فعال کردن این روش پرداخت می‌توانید تیک گزینه فعال/غیرفعال را بزنید. همانطور که در روش قبل هم گفته شد. متن فیلد‌های عنوان و توضیحات در صفحه تسویه حساب و در قسمت روش‌های پرداخت نمایش داده می‌شود.

در فیلد دستورالعمل هم می‌توانید روش ارسال چک بعد از ثبت سفارش را برای مشتریان خود توضیح دهید تا بعد از خرید به آنها نمایش داده شود.

تنظیمات روش پرداخت هنگام دریافت

روی دکمه “راه‌اندازی” یا “مدیریت” روش پرداخت هنگام دریافت کلیک کنید.

پیکربندی روش پرداخت هنگام دریافت

برای فعال کردن این روش پرداخت می‌توانید تیک گزینه فعال/غیرفعال را بزنید. همچنین متن فیلد‌های عنوان و توضیحات در صفحه تسویه حساب و در قسمت روش‌های پرداخت نمایش داده می‌شود.

در فیلد دستورالعمل هم می‌توانید فرایند پرداخت مشتری بعد از دریافت کالا را توضیح دهید تا بعد از خرید به آنها نمایش داده شود.

در فیلد فعال کردن روش‌های حمل و نقل می‌توانید یک روش حمل و نقل را انتخاب کنید تا درصورت انتخاب این روش پرداخت، محاسبات مربوط به حمل و نقل کالا انجام شود. درمورد پیکربندی حمل و نقل در جلسات آینده صحبت می‌کنیم.

محصولات مجازی عملاً قابلیت ارسال ندارند. بنابراین این روش پرداخت هم برای این نوع محصولات کارآمد نیست. اما اگر خواستید این روش را برای محصولات مجازی هم فعال کنید می‌توانید تیک گزینه فعال برای سفارشات مجازی را بزنید.



در این جلسات آینده درمورد نحوه دریافت درگاه‌های پرداخت ایرانی و شرکت‌های سرویس‌دهنده خدمات پرداخت صحبت خواهیم کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

24 پاسخ به “تنظیمات درگاه پرداخت ووکامرس | پیکربندی درگاه‌های مختلف”

  1. پیام محمدی گفت:

    سلام
    من یه مشتری دارم که “پرداخت هنگام دریافت” انتخاب کرد. و الان تماس گرفت گفت می خوام روش پرداختم رو تغییر بدم. و از طریق سایت پرداخت کنم.
    وارد پنل خودش شد ولی قابلیتی وجود نداشت که نوع پرداخت رو تغییر بده!
    برای حل این مسئله باید چه کرد؟ آیا ووکامرس تنظیماتی را دارد که کاربر بتونه نوع پرداختش رو تغییر بده؟

  2. علیرضا گفت:

    سلام و عرض ادب
    در صفحه ای که مشتری سفارش خود را ثبت میکند و روی کلید پرداخت کلیک میکند، صفحه ای ظاهر میشود که لیست روش های پرداخت آنلاین به مشتری نمایش داده میشود که مشتری می بایست یکی را انتخاب کرده و عملیات پرداخت را انجام دهد.
    اما قبل از اینکه مشتری زمان داشته باشد که درگاه را انتخاب کند، یعنی بعد از چند ثانیه از نمایش صورت روشهای پرداخت، به جای لیست روشهای پرداخت، فرمی نمایش داده میشه که با زبان انگلیسی مشخصات کارت اعتباری رو از مشتری میخواد.
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

  3. مرادی گفت:

    سلام ، من افزونه ووکامرس رو آپدیت کردم ، از اون به بعد دکمه خرید نهایی که به درگاه پرداخت وصل میشه داخل صفحه سایت دیده نمیشه

  4. بهار گفت:

    سلام من میخوام که گزینه پرداخت در محل فقط برای کاربر خاصی نمایش دادهبشه و نه کاربر های میهمان از چه روشی میتونم استفاده کنم؟

    • سلام این امکان در این افزونه وجود نداره ولی افزونه هایی برای شرطی سازی درگاه پرداخت هستن میتونید تست کنید. مثل این افزونه Conditional shipping and payments،
      البته باید بررسی کنید ببنید موردی که میخواین در این پلاگین وجود داشته باشه

  5. ۳۲۷۷ گفت:

    کمیسیون محصول چطور کسر میشه و سپس هزینه توافقی بین فروشنده و مدیرفروشگاه به حساب فروشنده واریز میشه

  6. عباس گفت:

    سلام. وقت بخیر
    من در فوشگاه تصویه در محل رو فعال کردم ولی موقعی که سفارش ثبت میشه پیامک که میاد میزنه سفارش قطعی و برعکس کارت به کارت که میزنه در انتظار پرداخت ، سفارش رو نمیشه متوجه شد که پرداخت نشده . یه راهنمایی میخوام .

    • سلام روش پرداختی مثل کارت به کارت به صورت پیش فرض وجود نداره شما با کد یا افزونه ای اون رو تعریف کردید که باید وضعیت سفارشش رو مثل حالت پرداخت در محل کنید تا این دوگانگی از بین بره. و اینکه احتمالا بتونید از از بخش پیکربندی ووکامرس > پیامک‌ها متن‌های ارسالی هر وضعیت رو کمی شخصی سازی کنید.

  7. امیر گفت:

    سلام یه سوال داشتم برای مثال من یه محصولی رو با ووکامرس ایجاد کردم و به فروش گذاشتم حالا میخوام کاربر که روی دکمه “خرید ” کلیک کرد اون رو مستقیم به صفحه پرداخت هدایت کنه نمیخوام به بخش های ” cart ” یا ” checkout ” هدایت بشه مستقیم به درگاه پرداخت اگه افزونه یا کدی میشناسید لطف کنید بگید.

  8. پویا گفت:

    سلام
    من مرچنت کد هم گرفتم و اونو وارد کردم و تمام تنظیمات پیکربندیشم انجام دادم ولی بازهم از صفحه پرداخت فرم رو که تکمیل میکنی پرداخت رو میزنی باز هم همون صفحه رو میاره تموم پلاگین ها رو هم فعال/غیرفعال کردم درست نشد. چیکار باید بکنم؟

    • سلام دوست عزیز، من به آدرسی که فرستاده بودید مراجعه کردم و متوجه علت مشکل نشدم. باید از طریق پنل مشکلتون رو چک کنید. شما که به پنل دسترسی دارید میتونید یکبار دیگه تنظیمات ووکامرس را بررسی کنید. یکبار مراحل پرداخت رو با تغییر قالب انجام بدید تا علت مشخص بشه.

  9. mahammad گفت:

    سلام. امکان داره برای برخی محصولات فقط پرداخت در محل باشه و بعضی محصولات پرداخت از طریق درگاه؟ مثلا میخام برای یه محصول مثل گوشی فقط پرداخت در محل اماکن پذیر باشه و مثلا یه محصول مثل شارژر، فقط پرداخت انلاین. مرسی

    • سلام به صورت پیش فرض این امکان در ووکامرس وجود نداره خیر. میتونید چند روش پرداخت ایجاد کنید تا کاربر خودش حین خرید یک روش رو انتخاب کنه.

  10. saman گفت:

    سلام وقتتون بخیر. در صفحه ی پرداخت چطور میتونیم دکمه های پرداخت و انصراف رو مدیریت کنیم که مثلا با فشردن دکمه ی انصراف کاربر به چه صفحه ای هدایت بشه؟

    • سلام سامان جان
      کلا درگاه‌های پرداخت آنلاین طرز کارشون به اینصورته که فقط یک صفحه رو به عنوان صفحه برگشت دریافت می‌کنن. (حالا شما می‌تونید با برنامه‌نویسی با توجه به وضعیت‌های مختلفت کاربرو به صفحات متفاوتی هدایت کنید)
      در ووکامرس بصورت گرافیکی (در پنل تنظیمات) جایی برای این وجود نداره که شما صفحات برگشت رو طبق وضعیت‌های مختلف (تراکنش موفق با ناموفق یا…) تنظیم کنید. مگر اینکه بصورت برنامه‌نویسی انجام بشه یا اینکه قبلا افزونه‌ای برای اینکار نوشته باشن (که حالا می‌تونید این مورد رو با یه جستجو در گوگل بررسی کنید)
      موفق باشید.

  11. javad گفت:

    سلام
    لطفا راهنمایی بفرمایید
    من چطور میتونم برای سایتم درگاه پرداخت خارجی نصب کنم.مانند آمازون یا بقیه سایت های خارجی.
    هاست خارج کشور هست دات کام
    شماره حساب هم برای کشور دیگری است
    میخوام مشتریهام بتونن عین خرید از آمازون یا سایتهای خارجی دیگه بتونن با ویزا و مستر و کردیت کارت از سایتم خرید کنن.یعنی اون گزینه های انتخواب visa master creditcard paypol رو ببینه.

    • سلام جواد جان
      روند نحوه دریافت درگاه‌های خارجی رو دقیقا اطلاع ندارم که چطور هست.
      اما قطعا در وبسایت رسمی درگاه مورد نظر (مثلا paypal) راهنمای دریافت درگاه پرداخت وجود داره که می‌تونه کمکتون کنه.
      موفق باشید

  12. حمید گفت:

    سلام و خسته نباشید
    در ووکامرس در قسمت “پرداخت ها” 1.گزینه های انتقال مستقیم بانکی 2.پرداخت چکی 3. پرداخت در محل وجود نداره چطوری فعالش کنم؟
    و فقط پی پال و زرین پال وجود داره؟

دیدگاهتان را بنویسید